Horoscop 6 noiembrie 2019, cu Neti Sandu. Scorpionii își rotunjesc veniturile

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 6 noiembrie 2019, cu Neti Sandu. O să ne dăm peste cap să le-aducem zâmbetul pe buze celor pe care-i iubim şi să fim receptivi la ce-şi doresc.

 

Horoscop 6 noiembrie 2019, cu Neti Sandu. Vibraţia zilei este 6 şi o să cultivăm armonia de jur împrejurul nostru.

 

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2019 SCORPION

 

Vin bani de la serviciu poate, e posibil şi din particular, din colaborări şi o să vă rotunjiţi veniturile. O să puneţi nişte lucruri la punct, luaţi semnături, vă recuperaţi banii de care-aveți nevoie ca de aer în perioada asta şi o să faceţi progrese pe mai multe planuri.

Citește și
Horoscop 31 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 4 noiembrie 2019, cu Neti Sandu. Scorpionii primesc un plus salarial
FOTO: Ce au făcut rușii în Bulgaria. „Dar să vedeți ce este în zona litoralului. Acolo se vorbește mai mult rusă decât bulgară”

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Se-ntâmplă ceva nou care să vă menţină interesul viu şi se poate să vă refaceţi viaţa de cuplu, să vă-ntemeiați o familie. Se poate să vă alăturaţi unui grup care luptă pentru o cauză şi o să vă folosiţi tot potenţialul de imagine ca să atrageţi oameni, resurse care pot fi de ajutor.

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN

 

Aveţi ceva pe suflet de care puteţi scăpa dacă vorbiţi deschis cu persoana care v-a pricinuit o supărare sau o stare de confuzie şi o să fie bine după. Poate vă cumpăraţi o maşină sau în cel mai bun caz o primiţi cadou şi o să trebuiască, poate, să urmaţi şi şcoala de şoferi, unii dintre voi.

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

O să ieşiţi diseară cu grupul şi or să vi se alăture şi alţi prieteni pe care-o să-i cultivaţi de-acum încolo. O să nimeriţi poate nişte bilete de cazare să plecaţi pe undeva în week-end, la distracţie, să vă bucuraţi de un anturaj pe gustul vostru şi de peisaje de excepţie.

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2019 PEŞTI

 

Vi se recunosc nişte merite, o să căpătaţi poate alt statut, o să fie un câştig de imagine pe care o să vă străduiţi să-l păstraţi. Se poate să reapară cineva care vrea să lucraţi împreună şi o să vedeţi cum staţi cu timpul şi cu cheful de muncă peste program şi poate va-ncumetati.

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2019 BERBEC

 

Vi se returnează nişte bani cu care o să vă puteţi mişca, să luaţi şi lucruri scumpe, să plecaţi şi în plimbare la sfârşit de săptămână. O să-i daţi de capăt unei chestiuni mai vechi şi se va stinge un conflict cu vreun partener de afaceri, sau cu un angajator şi o să daţi drumul proiectelor noi.

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2019 TAUR

 

O să realizaţi cât de mult vă lipseşte o persoană anume şi o să vă gândiţi serios la căsătorie, dacă se întrunesc toate condiţiile. Se poate să negociaţi un contract înainte de a-l semna, ca să vă fie luate în calcul condiţiile, să nu munciţi cu inima strânsă, că nu e genul vostru.

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2019 GEMENI

 

Relaţia cu partenerul avansează spre o căsătorie şi o să fie şi la voi confort sufletesc, şi n-o să vă mai simţiţi singuri. O să revizuiţi mai multe acte, pentru că s-or fi strecurat greşeli, şi o să puneţi totul cap la cap să faceţi ordine în hârtii, să nu se lase cu amenzi.

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2019 RAC

 

Poate daţi drumul imaginaţiei şi lucraţi la ceva care va scoate la iveală talentele ascunse şi o să le puteţi valorifica, să câştigaţi bani. Poate n-aţi încheiat lucrările de-acasă, încă mai durează, or să mai fie şi bani de dat, evident şi o să iasă frumos, cu toate prelungirile.

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2019 LEU

 

E posibil să apară cineva în viaţa voastră sentimentală şi să trăiţi la maximum fiecare clipă c-aveţi nevoie de perechea de suflet. O să faceţi probabil, o rezervare pentru week-end să plecaţi la munte, sau în afara ţării, într-un voiaj romantic, să vă bucuraţi de intimitate şi de peisajele de vis.

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

O să mai cumpăraţi câte ceva pentru casa şi dacă mai aveţi şi altele de luat, poate le lăsaţi pentru luna viitoare sau începutul anului viitor. Poate vă-nscrieți la mai multe cursuri, urmaţi două facultăţi să vedeţi dacă merge şi dacă nu, o alegeţi pe cea care va place cel mai mult.

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2019 BALANŢA

 

E posibil să câştigaţi mai mulţi bani de la serviciu şi să vă chivernisiţi banii încât să ieşiţi în week-end pe undeva. O să funcţionaţi bine în formula de grup şi o să aveţi rezultate de top, să fie o ascensiune în carieră, după o perioadă de muncă multă, dar fără satisfacţii profesionale.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 5 noiembrie, cu Neti Sandu. Vărsătorii vor primi o sumă de bani
Horoscop 5 noiembrie, cu Neti Sandu. Vărsătorii vor primi o sumă de bani

Horoscop 5 noiembrie, cu Neti Sandu. O zi cu rezolvări. O să ne putem bucura de o serie de reuşite pentru care ne-am zbătut vreme îndelungată, dar cu folos.

Horoscop 4 noiembrie 2019, cu Neti Sandu. Scorpionii primesc un plus salarial
Horoscop 4 noiembrie 2019, cu Neti Sandu. Scorpionii primesc un plus salarial

Horoscop 4 noiembrie 2019, cu Neti Sandu. Scăpăm de lucrurile incomode, inutile şi punem în loc ce-avem nevoie ca să fim împliniţi pe toate planurile - pentru că totul depinde de noi.

Recomandări
Sub un sfert din locuințele din România sunt asigurate. De ce trebuie să ne protejăm casa și cât ne costă
Sub un sfert din locuințele din România sunt asigurate. De ce trebuie să ne protejăm casa și cât ne costă

Despăgubirile plătite pentru locuințele afectate de inundații s-au dublat anul trecut

Războiul din Gaza s-ar putea încheia. SUA se aşteaptă ca Israelul să accepte planul de pace, dacă Hamas îl aprobă
Războiul din Gaza s-ar putea încheia. SUA se aşteaptă ca Israelul să accepte planul de pace, dacă Hamas îl aprobă

Statele Unite au afirmat la sfârşitul săptămânii că se aşteaptă ca Israelul să accepte planul de pace pentru Fâşia Gaza, ale cărui etape au fost detaliate de preşedintele american Joe Biden, dacă Hamas va face acest lucru.  

Cine sunt candidații PSD-PNL la alegerile europarlamentare. Un comisar european şi 12 europarlamentari, pe listă
Cine sunt candidații PSD-PNL la alegerile europarlamentare. Un comisar european şi 12 europarlamentari, pe listă

Un comisar european şi 12 europarlamentari (şase social-democraţi şi şase liberali) se află pe locurile eligibile pe lista de candidaţi PSD PNL la alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 9 iunie.