Horoscop 24 februarie 2019. Zodia care va fi nevoită să îşi ceară scuze azi

×
Codul embed a fost copiat

Se-ntâmplă câte ceva care să ne ia prin surprindere şi o să avem o reacţie promptă, şi cu inimă deschisă, pentru că toate lucrurile ar trebui să fie bune şi foarte bune.

Vibraţia zilei este 6 şi armonia o să ne-nsoţească într-o astfel de zi.

PEŞTI
O să ieşiţi pe la modenitati pentru că nu vă lipseşte disponibilitatea şi pentru c-o să tot primiţi invitaţii. Iniţiativele vă reuşesc, poate v-apucaţi de nişte activităţi care să-i adune pe toţi prietenii şi să lucraţi la ceva care să atragă admiraţia celor din jur şi simpatia.

BERBEC
Poate vă faceţi curaj să-i cereţi scuze cuiva, sau măcar să-i daţi nişte explicaţii pentru ce-aţi spus s-au ce-aţi făcut de curând. Prezenţa voastră n-o să treacă neobservată şi o să vă bucuraţi de un plus de prestigiu în societate, la evenimentele care vor avea loc prin oraş pe undeva.

TAUR
O să puteţi recuceri inima cuiva aşa cum numai voi ştiţi s-o faceţi şi o să puteţi fi fericiţi împreună. Se poate să aibă loc prima vedere la faţă cu cineva pe care l-aţi cunoscut în reţelele de socializare şi emoţiile şi emoţiile sunt mari c-o să se vadă ce fel de chimie există între voi.

Citește și
Isaac Asimov
Predicțiile făcute acum 3 decenii de Isaac Asimov despre anul 2019
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

GEMENI
E o festivitate la care s-ar putea să ajungeţi şi o să puteţi afla despre un job, o afacere care v-ar prinde bine. Poate vă duceţi în vizită la rude, c-o fi ziua cuiva şi staţi şi la masă, chefuiţi, vă bucuraţi de revederea unor oameni dragi care sunt pe sufletul vostru.

RAC
Poate faceţi echipă cu nişte prieteni şi va-nscrieti într-o competiţie, sau în numele unei fundaţii faceţi un voluntariat pentru că aşa credeţi de cuviinţă. O să acceptaţi invitaţia unor prieteni să vă duceţi la o zi de naştere, de cununie şi să şi chefuiţi cu sărbătoriţii, chiar dacă trebuie s-ajungeţi în alt oraş.

LEU
Relaţia sentimentală promite să fie şi mai bună şi poate vă doriţi şi copii, ca să va-mplineasca. Poate le-aţi rămas datori unbor prieteni cu o masă la restaurant, sau cu o plimbare, să vă duceţi la patinoar, să faceţi un pic de mişcare ca să vă dezmorţiţi.

FECIOARĂ
E posibil să fie cineva în cercul de prieteni care să vă facă să visaţi la o relaţie şi să vă reuşească toată povestea. O să comunicaţi mult mai bine cu anturajul şi veţi petrece câteva ore minunate împreună, şi-o s-o luaţi mâine de la capăt cu treaba, cu forţe proaspete.

BALANŢA
O să strângeţi relaţiile cu fraţii şi surorile, îi luaţi şi pe veri, cumnaţi la plimbare şi puneţi la cale nunţi, aniversări, botezuri la care să contribuiţi cu toţii. Poate o să dedicaţi mai mult timp familiei şi o să chemaţi acasă nişte musafiri mai spre după-amiaza să staţi la cafea, să schimbaţi impresii.

SCORPION
O s-aveţi ocazia să staţi de vorbă cu cineva care a dispărut din peisaj pentru că a fost deranjat de ceva , şi-acum o s-aveţi nişte explicaţii. E posibil să vă invite cineva la un botez şi să fie o bucurie şi revederea unor prieteni, rude care locuiesc departe şi cu care n-apucaţi să vă vedeţi prea des

SĂGETĂTOR
Poate-ati avut o realizare recentă pe care vreţi s-o sărbătoriţi cu prietenii şi ori faceţi o trataţie la voi acasă, ori ieşiţi în oraş. O să răspundeţi şi voi invitaţiei cuiva care va cere un sfat o mână de ajutor şi o să fiţi încântaţi de faptul că le-aţi făcut un pustiu de bine unor prieteni.

CAPRICORN
Aţi putea da o fugă cu prietenii care locuiesc nu prea departe de oraşul vostru şi să vă-ntoarceţi până diseară. Şanse mari să vă împacaţi cu cineva care se supărase şi care-acum da semne că i-a trecut - ia vedeţi din ce unghi e bine să abordaţi persoană, problema.

VĂRSĂTOR
E o răscolire interioară la auzul unei voci la telefon şi poate se naşte sau re-naste o idilă şi o să vă treziţi în alte sfere. O invitaţie surpriză, la un eveniment monden şi o să vă bucuraţi de oportunitatea de a intra în contact cu nişte oameni de afaceri care vă deschid un alt orizont profesional.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
"Marele vrăjitor" al Mexicului a făcut predicțiile pentru 2019. Ce a văzut în cărțile de tarot

Autoproclamatul "mare vrăjitor" al Mexicului a ținut tradiționala conferință de presă de Anul Nou și a anunțat predicțiile lui pentru 2019.

Predicțiile făcute acum 3 decenii de Isaac Asimov despre anul 2019
Predicțiile făcute acum 3 decenii de Isaac Asimov despre anul 2019

În urmă cu mai bine de trei decenii, Isaac Asimov, celebrul scriitor american de science-fiction, a făcut câteva predicții pentru o publicație, despre cum va arăta anul 2019.

Previziunile Babei Vanga pentru 2019. Tentativă de asasinat la adresa unui mare lider politic
Previziunile Babei Vanga pentru 2019. Tentativă de asasinat la adresa unui mare lider politic

Predicțiile celebrei prezicătoare de origine bulgară Baba Vanga, care a ”prezis” atentatul sângeros din 11 septembrie 2001, Brexit-ul și ascensiunea grupării teroriste ISIS, au fost dezvăluite.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.