Horoscop 23 aprilie 2023, cu Neti Sandu. Lucruri pe care vi le-aţi dorit mai demult, acum se pot împlini

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 23 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu bucurii. O să lăsăm deoparte munca, grijile legate de rate, datorii, cheltuieli şi o să ne bucurăm de prezenţa unui om, de o veste bună, şi-o să ne facem ziua frumoasă.  

Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să spunem Te iubesc!

Horoscop 23 aprilie 2023 – TAUR

Daţi o petrecere, poate fi un branch şi să staţi la poveşti cu prietenii, cu rudele, c-aveţi nevoie de relaxare ca să puteţi duce mai departe obligaţiile de serviciu, de luni.

Se poate să primiţi cadouri - o fi ziua voastră de naştere sau are cineva să vă dea cadoul pe care a vrut să vi-l dea de Paşte.

Horoscop 23 aprilie 2023 – GEMENI

Se poate să vă suiţi la volan şi s-o porniţi spre o zonă de agrement ca să vă destindeţi şi mintea şi sufletul şi musculatura, c-o să faceţi un pic de mişcare.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Relaţia de cuplu o să fie mult mai nuanţata dacă o să vă faceţi program comun cu fiinţa iubită că doar aşa o să fiţi doar voi.

Horoscop 23 aprilie 2023 – RAC

S-ar putea să preluaţi voi iniţiativa şi să le ziceţi alor voştri să plecaţi într-un dus-întors pe la mare, la munte să respiraţi alt aer, să vă deconectaţi.

O să vă puteţi împăca, după o lungă absență, cu cineva care vă e lipit de suflet, dar orgoliile v-or fi încurcat, împiedicat să vă cereţi iertare

Horoscop 23 aprilie 2023 – LEU

Aţi făcut cuiva o promisiune ca o să ieşiţi împreună, că vă duceţi la un spectacol şi dacă nu va reţine nimic acasă ar fi momentul să vă achitaţi de această obligaţie morală.

O să vă lăsaţi transportaţi la un meci, o gală, la un botez, o să fie cu atmosfera festivă şi o să vă placă.

Horoscop 23 aprilie 2023 – FECIOARĂ

Vă invită cineva la masă, poate e nunta cuiva, sau e altceva de sărbătorit şi o să puteţi face cunoştinţă cu cineva care să vă însoţeasca în viaţă.

Se poate să vi se facă o surpriză, să primiţi un cadou şi să faceţi cinste că e ceva care o să vă facă, într-adevăr, plăcere.

Horoscop 23 aprilie 2023 – BALANŢA

E cineva de prin ţara care v-aşteaptă la un grătar, poate are o reuşită pe care vrea s-o împărtăşească, musai, cu prietenii, şi cu rudele, ca să vă bucuraţi de moment.

Poate plecaţi într-o excursie, ca să vizitaţi un obiectiv turistic, şi să mai treceţi şi pe la vreun prieten să-i ziceţi un La mulţi ani, ori Casa de piatră.

Horoscop 23 aprilie 2023 – SCORPION

Se poate să aibă loc marea întâlnire cu cineva care o să fie un mare dar pentru voi c-o să vi se potrivească şi o să vă completaţi, frumos, o să vedeţi.

Aţi rămas datori cu nişte răspunsuri, unor parteneri de afaceri şi dacă aveţi o oră, două la dispoziţie vă puteţi întâlni, la cafea să luaţi o decizie.

Horoscop 23 aprilie 2023 – SĂGETĂTOR

Anturajul feminin se va ocupa de tot ce e nevoie pentru un party şi se pare c-o să vă declaraţi mulţumiţi, deşi nu sunteţi genul care să staţi deoparte ci o să vă împliniţi şi voi.

Apare cineva care dispăruse din peisaj şi o să vedeţi dacă i-aţi simţit lipsa, în ultima vreme, sau nu.

Horoscop 23 aprilie 2023 – CAPRICORN

Sunt anumite lucruri pe care vi le-aţi dorit mai demult şi abia acum se pot împlini, cum ar fi să vă vedeţi cu cineva care a lipsit o vreme şi să reparaţi o relaţie.

Se poate s-aveţi musafiri, dar s-aveţi chef, mai degrabă, de ieşit în oraş, ca să mai vedeţi şi altă lume, c-oți fi sătui de casă.

Horoscop 23 aprilie 2023 – VĂRSĂTOR

O să vă curteze cineva şi, dacă nu sunteţi într-o relaţie, o să tatonaţi terenul să vedeţi ce vi se transmite că poate persoana respectivă vrea o relaţie serioasă.

O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vor să vă facă o urare, să vă felicite pentru ce-aţi realizat în ultima vreme.

Horoscop 23 aprilie 2023 – PEŞTI

Se va găsi cineva care să vă scoată pe afară, dacă n-aveţi deja, un program şi o să vă placă anturajul, o să vă refaceţi starea de spirit.

V-o fi rămas un prieten dator cu o explicaţie şi vă daţi întâlnire la o cafea să povestiţi cum s-au petrecut lucrurile la un moment şi să vedeţi ce e de făcut.

Horoscop 23 aprilie 2023 – BERBEC

Se poate să fiţi invitaţi la o petrecere şi să descărcaţi acolo tensiunile că aţi traversat o perioadă de stres şi nu v-aţi refăcut - încă, iată un prilej să vă eliberaţi de acumulările negative.

Se poate să revedeţi o persoană dragă şi poate puneţi la cale o întâlnire cu grupul de prieteni ca să vă bucuraţi împreună de ce-a mai făcut fiecare.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin

Horoscop 3 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu idei bune. O să avem fler în afaceri, o bună intuiție în plan financiar și o să știm să facem alegeri inspirate.

Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar

Horoscop 2 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. Avem energie, idei, inițiativă și cei din jur se vor grupa în jurul vostru să ne putem bucura împreună.

Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului

Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.