FOTO. Actrița Gillian Anderson a purtat o rochie foarte specială la gala Globurilor de Aur 2024: ”Yonis, sunt atât de multe!”

Gillian Anderson
Getty

La gala Globurile de Aur 2024, actrița Gillian Anderson a purtat o rochie foarte specială, care a avut ... vagine brodate. Ea a vorbit despre aceste broderii numindu-le ”yonis”, un termen folosit în limba sanscrită pentru organele sexuale feminine.

Potrivit The Independent, vedeta din serialele ”Sex Education” și ”Dosarele X”, în vârstă de 55 de ani, a purtat o rochie albă impresionantă Gabriela Hearst în timp ce pășea pe covorul roșu la ceremonia de decernare a premiilor din 7 ianuarie din Beverly Hills, California.

De departe, rochia părea o rochie obișnuită, de culoare crem, dar de aproape ... era o altă poveste.

Într-un interviu acordat pe covorul roșu pentru publicația Deadline, actrița a confirmat: "Are vagine pe ea".

Citește și
Gillian Anderson in rolul Dana Scully
Gillian Anderson renunta la haine in scop caritabil. Cum arata "agentul Scully", dupa 20 de ani
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Întrebată de ce, ea a răspuns: "Oh, din atât de multe motive. Din atâtea motive. Este adecvat mărcii".

Într-un alt interviu pe covorul roșu acordat Extra, ea a dezvăluit că rochia a fost o colaborare între Hearst și "brandul ei de wellness alternativ", G Spot.

"Yonis, sunt atât de multe yonis pe rochia mea", a declarat ea pentru publicație. "A fost nevoie de 3 ore și jumătate pentru fiecare yoni pentru a broda, și sunt o mulțime. Așa că au fost aproximativ 150 de ore de brodat".

Broderia a fost, de asemenea, o referire la rolul ei de terapeut sexual pe care îl joacă în serialul ”Sex Education”, care și-a încheiat cele patru sezoane spre sfârșitul anului 2023.

De-a lungul serialului, personajul lui Anderson și fiul ei terapeut sexual în devenire, Otis - interpretat de Asa Butterfield - îi ajută pe alții să se confrunte cu stigmatizările legate de sex și să își exploreze sexualitatea. Odată cu popularitatea serialului, Anderson a luat o pagină din cartea personajului său și a pledat frecvent pentru pozitivitatea sexuală pe platformele sale de socializare.

Creatoarea de modă Hearst a numit look-ul "'vulvaliciously' chic" într-o postare pe Instagram, în care a detaliat procesul din spatele scenei care a dus la realizarea frumoasei rochii.

Ea a scris: "Fabricată în întregime în New York, broderia a fost realizată în departamentul de îmbrăcăminte, iar rochia a fost asamblată la studioul intern. Fiecare motiv a necesitat aproximativ 3,5 ore pentru a fi brodat."

Vedeta din Dosarele X a dezvăluit, de asemenea, că, din fericire, rochia avea o căptușeală interioară pentru căldură, care s-a dovedit a fi utilă pe vremea vântoasă din Los Angeles în acea seară.

Se pare că și-a completat look-ul cu bijuterii Chopard, precum și cu o geantă de mână și pantofi Aquazzura.

"#yonioftheday @goldenglobes style", a scris Anderson sub o înregistrare video în care se plimbă pe holul unui hotel.

Într-o altă postare, oferindu-le fanilor săi o imagine din culisele de pregătire, actrița a publicat imagini cu ea luând o gustare rapidă.

"Uneori ai nevoie doar de un cârnat care să se potrivească cu rochia ta yoni" - a glumit actrița.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Postura unica in care a fost surprinsa Gillian Anderson, vedeta din
Postura unica in care a fost surprinsa Gillian Anderson, vedeta din "Dosarele X"

Recunoscuta de toti romanii pentru rolul din Dosarele X, Gillian Anderson a aparut intr-o ipostaza extrem de rara.

Gillian Anderson renunta la haine in scop caritabil. Cum arata
Gillian Anderson renunta la haine in scop caritabil. Cum arata "agentul Scully", dupa 20 de ani

Actrita Gillian Anderson, devenita celebra dupa ce a jucat rolul agentului FBI Dana Scully in serialul Dosarele X, se ocupa de actiuni caritabile.

Gillian Anderson si David Duchovny au sarbatorit 20 de ani de la lansarea serialului
Gillian Anderson si David Duchovny au sarbatorit 20 de ani de la lansarea serialului "Dosarele X"

Actorii Gillian Anderson si David Duchovny au celebrat a 20-a aniversare a serialului "Dosarele X/ The X Files", joi seara, la conventia Comic Con, organizata in orasul San Diego din statul american California, informeaza dailymail.co.uk.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.