Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2023. Zodiile au curaj să înceapă relații noi la final de an

Horoscop toamna
Shutterstock

Pe 27 decembrie are loc Luna Plină în zodia Rac. Venus, planeta iubirii, intră pe 29 decembrie în zodia Săgetător. Urmează o perioadă în care zodiile sunt mai deshise și au curaj să înceapă relații și parteneriate noi.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia Taur, în ultima zi a anului.

Horoscop Berbec săptămâna 25 - 31 decembrie 2023

Luna Plină din zodia Rac, din 27 decembrie, le activează nativilor Berbec, sectorul vieții de familie, relațiile cu părinții, căminul și patrimoniul. Au loc încheieri de etape, concluzii, culegerea roadelor unor demersuri privind administrarea unor bunuri patrimoniale. De asemenea, este posibil să apară și o criză în familie, să se amplifice niște chestiuni, care trenează de o mai mare perioadă de timp.

Venus, guvernatoarea casei relațiilor, ajunge în 29 decembrie, în zodia Săgetător, respectiv în casa filosofiei de viață, călătoriilor, perfecționării profesionale, studiilor și interacțiunii cu instituțiile statului. Berbecii vor avea dispoziție de călătorii, aventură, să lege legături cu persoane din străinătate, să gestioneze mai bine diferențele de mentalitate sau viziune între ei și partenerul de cuplu.

Citește și
Horoscop 2 mai, cu Neti Sandu. Zodia care are de luat o decizie importantă și pentru care se anunță o zi cu bani
Horoscop 23 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Cine primește bani și face achizițiile la care visa de multă vreme
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, din 31 decembrie, prin zodia Taur, prin casa banilor, semn că va avea loc o schimbare în planul financiar. Nu mai au loc blocaje sau amânări și apar șanse noi de câștig.

Horoscop Taur săptămâna 25 - 31 decembrie 2023

Luna Plină din zodia Rac, din 27 decembrie, le activează nativilor Taur casa comunicării, gândirii, negocierilor, deplasărilor și relațiilor cu rudele. Au loc concluzii, se iau decizii importante care pot viza familia, relația sau sfera profesională.

Venus, guvernatoarea nativilor, ajunge în 29 decembrie, în zodia Săgetător, respectiv în casa intereselor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul sau alte persoane, a intimității și relațiilor. Situația financiară se îmbunătățește, dar și sectorul intim și nativii vor culege și primele demersuri privind o asociere sau o legătură profesională, care să le aducă satisfacție financiară.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, din 31 decembrie, prin zodia Taur, prin casa personalității și nativii vor simți că au mai multă energie și lucrurile încep să se lege.

Horoscop Gemeni săptămâna 25 - 31 decembrie 2023

Luna Plină din zodia Rac, din 27 decembrie, le activează nativilor Gemeni sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigă din muncă sau din alte activități extraprofesionale. Au loc încheieri de etape, unele contracte ajung la final, dar fac loc altora mult mai bine plătite. De asemenea, Gemenii pot încasa o sumă importantă de bani dintr-o colaborare extraprofesională sau de la familie.

Venus, micul benefic, ajunge în 29 decembrie, în zodia Săgetător, respectiv în casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Posibil nativii să observe o îmbunătățire a relațiilor de cuplu și vor reuși să treacă mai ușor peste viziunile diferite sau divergențe.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, din 31 decembrie, prin zodia Taur, prin sectorul subconștientului și frământărilor interioare. Nativii simt că pot avea din nou încredere în intuiția lor, în vocea interioară și gestionează mult mai ușor niște situații dificile, care până acum le aduceau izolare sau întoarcerea în trecut.

Horoscop Rac săptămâna 25 - 31 decembrie 2023

Luna Plină din zodia Rac, din 27 decembrie, le activează nativilor Rac sectorul personalității. Racii pot avea conștientizări, să-și pună întrebări dacă din punct de vedere emoțional se simt confortabil, facă pot face o schimbare să simtă acea siguranță. Au nevoie de familie, de susținerea acestuia. Pe de altă parte, demersurile începute cu șase luni în urmă, când s-a format Luna Nouă din Rac, acum pot să ajungă la final, să se culeagă niște roade.

Venus, micul benefic, ajunge în 29 decembrie, în zodia Săgetător, respectiv în casa muncii, activităților profesionale și sănătății. Micul benefic aduce șanse și oportunități, relații bune cu colegii. Pentru că Venus este planeta iubirii, unii nativi ar putea să se îndrăgostească de cineva de la serviciu sau cu care colaborează. Din punct de vedere al sănătății se poate observa o îmbunătățire.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, din 31 decembrie, prin zodia Taur, prin casa prietenilor, vieții sociale, planurilor pe termen lung. Posibil nativii Rac să încerce să reia niște legături cu prietenii de care s-au distanțat, niște proiecte comune sau să înceapă să vadă și rezultate, după o perioadă de stagnare.

Horoscop Leu săptămâna 25 - 31 decembrie 2023

Luna Plină din zodia Rac, din 27 decembrie, le activează nativilor Leu sectorul asociat subconștientului, izolării, frământărilor interioare, trecutului. Va fi nevoie de un bilanț, de lăsarea în urmă a unor situații și persoane, care nu îi mai ajută în evoluție, de pregătirea unor planuri personale de viitor.

Venus, micul benefic, ajunge în 29 decembrie, în zodia Săgetător, respectiv în sectorul iubirii și aventurilor romantice și urmează o perioadă favorabilă poveștilor de iubire. Cei singuri ar putea să aibă ocazia să intre într-o nouă relație. Cuplurile mai vechi pot decide să devină părinți, iar cei care deja au copii, își rezervă mai mult timp acestora.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, din 31 decembrie, prin zodia Taur, prin sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului. Încep să se vadă și roadele demersurilor și simt că fac progrese în acest plan. Dispar blocajele sau amânările și Leii se înțeleg mult mai bine cu șefii sau cu persoanele cu autoritate.

Horoscop Fecioara săptămâna 25 - 31 decembrie 2023

Luna Plină din zodia Rac, din 27 decembrie, le activează nativilor Fecioară sectorul asociat prietenilor, vieții sociale, proiectelor și planurilor de viitor. Posibil să se încheie niște proiecte sau poate o relație de prietenie, care trece la alt nivel. Se activează și axa sentimentală și nativii vor căuta siguranța emoțională în planul sentimental. Posibil să aibă loc o criză în sfera amoroasă, să se amplifice niște stări, să se încheie o etapă.

Venus, micul benefic, ajunge în 29 decembrie, în zodia Săgetător, respectiv în casa familiei și căminului și urmează o perioadă în care nativii vor petrece mai mult timp cu familia. Se îmbunătățesc relațiile și nativii își doresc să înceapă o reamenajare a locuinței.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, din 31 decembrie, prin zodia Taur, prin sectorul credințelor, filosofiei de viață, studiilor, călătoriilor și direcției profesionale. Prin urmare, dispar blocajele sau amânările și nativii își pot programa o călătorie, un schimb de experiență profesional, se rezolvă un context birocratic în perioada următoare.

Horoscop Balanță săptămâna 25 - 31 decembrie 2023

Luna Plină din zodia Rac, din 27 decembrie, le activează nativilor Balanță sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal. Au loc încheieri de etape, concluzii, finalizări de proiecte, dar și culegerea roadelor unor demersuri profesionale. Pe de altă parte, poate să apară o criză și va fi nevoie să găsească un echilibru între viața de familie și carieră.

Venus, micul benefic, ajunge în 29 decembrie, în zodia Săgetător, respectiv în casa comunicării, gândirii, informațiilor, învățării și deplasărilor. Relațiile cu ceilalți se îmbunătățesc, nativii se fac plăcuți și fac impresie bună, acumulează mai ușor informație sau au acces la informații utile. Cei singuri își pot cunoaște perechea la un drum scurt.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, din 31 decembrie, prin zodia Taur, prin casa intereselor financiare, a banilor pe care îi dețin cu partenerul de cuplu, dar și privind relațiile și intimitatea. Relațiile personale sau profesionale devin armonioase, se elimină blocajele și dacă au apărut dezechilibre în planul financiar, acum se pot rezolva mult mai ușor.

Horoscop Scorpion săptămâna 25 - 31 decembrie 2023

Luna Plină din zodia Rac, din 27 decembrie, le activează nativilor Scorpion sectorul studiilor, călătoriilor, lărgirii orizonturilor, schimburilor de experiență profesională, filosofiei de viață și credințelor. Posibil să ajungă la niște concluzii în urma unei analize și introspecții, să decidă să-și continue niște studii, să pregătească un plan pe termen lung.

Venus, micul benefic, ajunge în 29 decembrie, în zodia Săgetător, respectiv în casa banilor obținuți din muncă, așa că urmează o perioadă în care situația financiară se îmbunătățește. Pot încasa venituri suplimentare sau să încheie niște colaborări. Pentru că Venus este guvernatoarea casei relațiilor, este important ca nativii să mențină legăturile cu cei cu care lucrează, pentru că este posibil să primească oferte pe termen lung.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, din 31 decembrie, prin zodia Taur, prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Se îmbunătățește relația cu partenerul de cuplu, nu mai sunt blocaje sau diferențe de mentalitate și nativii rezolvă mai ușor tensiunile sau conflictele, dacă apar. Din punct de vedere profesional, nu se mai produc amânări sau blocaje.

Horoscop Săgetător săptămâna 25 - 31 decembrie 2023

Luna Plină din zodia Rac, din 27 decembrie, le activează nativilor Săgetător sectorul financiar, al banilor pe care îi dețin la comun cu partenerul sau alte persoane, ai banilor proveniți din alte surse decât salariile, privind intimitatea și încrederea reciprocă. Au loc încheieri, concluzii, finalizări a unor proiecte, dar încep altele noi, care pot aduce sume importante de bani.

Venus, micul benefic, ajunge în 29 decembrie, în zodia Săgetător, respectiv în casa identității și va opera în favoarea nativilor, vor avea farmec, se fac plăcuți, au dispoziție de flirt, cuceriri și lasă o impresie bună tuturor. Cei singuri au șansa să își găsească partener, iar din punct de vedere profesional să pună bazele unui parteneriat nou.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, din 31 decembrie, prin zodia Taur, prin sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății. Crește randamentul intelectual și au mai multă energie, putere și optimism în îndeplinirea sarcinilor. Și starea de sănătate este posibil să se schimbe dacă au adoptat un regim de viață sănătos, pentru că încep să se vadă roadele.

Horoscop Capricorn săptămâna 25 - 31 decembrie 2023

Luna Plină din zodia Rac, din 27 decembrie, le activează nativilor Capricorn sectorul asociat relației, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Posibil să apară o criză relațională, nativii să caute acea siguranță și susținere de care au nevoie de la partener, se încheie etape, se ajunge la concluzii, se finalizează niște demersuri. Recomandarea astrelor este să caute să găsească un echilibru, să discute despre nevoile emoționale.

Venus, micul benefic, ajunge în 29 decembrie, în zodia Săgetător, respectiv în casa spiritualității, subconștientului, introspecției și trecutului. Pot reveni persoane din trecut cu care au avut o poveste de iubire. Este un moment bun de introspecție și de a-și face un bilant personal.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, din 31 decembrie, prin zodia Taur, prin sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiiilor, creativității și vacanțelor. Lucrurile încep să revină la normal în planul sentimental, nu se mai încurcă și nativii se pot bucura de o atmosferă mai plăcută în relațiile cu cei dragi.

Horoscop Vărsător săptămâna 25 - 31 decembrie 2023

Luna Plină din zodia Rac, din 27 decembrie, le activează nativilor Vărsător sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale și sănătății. La serviciu poate să apară o criză, să se încheie un contract, un parteneriat, se ajunge la o concluzie, se poate începe o activitate pe cont propriu, dacă nativii nu se mai regăsesc în echipa din care fac parte. Este nevoie de un echilibru, de inițierea unor dialoguri pentru a se aplana un conflict sau niște tensiuni, care vin pe fond emoțional, de stres sau suprasolicitare.

Venus, micul benefic, ajunge în 29 decembrie, în zodia Săgetător, respectiv în casa prietenilor și proiectelor de viitor. Vărsătorii își lărgesc cercul de prieteni și se gândesc la asocieri noi, campanii, proiecte cu cei cu care au pasiuni și idealuri comune. Micul benefic îi va ajuta să facă progrese într-o direcție profesională, care să le aducă satisfacții.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, din 31 decembrie, prin zodia Taur, prin casa vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, părinților, patrimoniului și rădăcinilor. Dispar problemele de comunicare și interacționare, dar și viziunile diferite și Vărsătorii vor putea să gestioneze mult mai bine conflictele. Pe de altă parte, unele planuri legate de reamenajarea casei ar putea să prindă contur.

Horoscop Pești săptămâna 25 - 31 decembrie 2023

Luna Plină din zodia Rac, din 27 decembrie, le activează nativilor Pești sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, valorificării unor pasiuni și distracția/modalitatea de relaxare și petrecere a timpului în mod plăcut. Au loc concluzii în planul sentimental, se pot încheia etape, dar să înceapă altele pe baze noi, să se caute siguranța emoțională și susținerea partenerului sau a persoanelor dragi. Posibil să se înregistreze un succes într-o activitate creativă, să se valorifice un talent, de pe urma căruia Peștii să obțină beneficii financiare.

Venus, micul benefic, ajunge în 29 decembrie, în zodia Săgetător, respectiv în sectorul carierei, imaginii și statutului. Relațiile cu șefii se îmbunătățesc și este posibil ca nativii să primească aprecieri din partea acestora. De asemenea, Peștii au șansa să-și demonstreze experiența și abilitățile, să-și urmărească obiectivele, să dea dovadă de profesionalism, lucru care le poate aduce proiecte noi.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, din 31 decembrie, prin zodia Taur, prin casa comunicării, gândirii, negocierilor, deplasărilor și relațiilor cu rudele. Blocajele din sfera comunicării dispar și nativii pot relua întâlniri, negocieri, interviuri de angajare. Peștii vor simți nevoia să se reconecteze cu persoanele cu care nu au mai relaționat de mult.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop lunar 23 decembrie 2023 - 20 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Cum va fi Crăciunul pentru zodii și predicții pentru 2024
Horoscop lunar 23 decembrie 2023 - 20 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Cum va fi Crăciunul pentru zodii și predicții pentru 2024

Capricornul este la conducere, iar Neti Sandu ne oferă detalii despre cum să ne descurcăm cât mai bine în zodia aceasta atât de serioasă. Împreună cu Andreea Marinescu, astrologul ProTV ne spune - mai jos - ce ne rezervă astrele în următoarea lună.

Horoscop 23 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Cine primește bani și face achizițiile la care visa de multă vreme
Horoscop 23 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Cine primește bani și face achizițiile la care visa de multă vreme

Horoscop 23 decembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu noutăți. O să aflăm lucruri care ne pot deturna de la unele intenții de călătorie, dar o să fie tot spre binele nostru.

Horoscop 22 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care vin bani de la serviciu și o să fie și în plus
Horoscop 22 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care vin bani de la serviciu și o să fie și în plus

Horoscop 22 decembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să ne descurcăm și singuri și cu ajutorul celor dispuși să facă câte ceva pentru noi, că o să le întoarcem și noi gestul.

Horoscop 21 decembrie 2023, cu Neti Sandu. O divergență de opinie în privința destinației de Anul Nou
Horoscop 21 decembrie 2023, cu Neti Sandu. O divergență de opinie în privința destinației de Anul Nou

Horoscop 21 decembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. O să avansăm cu demersurile care țin de acte și de deplasări, ne luăm și banii, unele lucruri se mișcă mai repede decât am fi crezut.

Horoscop 20 decembrie 2023, cu Neti Sandu. O zodie primește o primă, ori poate un premiu
Horoscop 20 decembrie 2023, cu Neti Sandu. O zodie primește o primă, ori poate un premiu

Horoscop 20 decembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. Avem energie, bune intenții, susținere din partea unora și o să ajungem cu bine la liman după atâtea eforturi și așteptare.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.