5 motive să investești 5 lei pe zi pentru sănătate. Asigurarea NN care îți ia grija banilor ca sa te concentrezi pe tratament

asigurare

Când apare o problemă de sănătate, de la afecțiunile cele mai ușoare cum ar fi enterovirozele la copii și până la afecțiuni mai severe sau situații care implică intervenții chirurgicale, cea mai importanta preocupare este tratamentul.

Unul din trei (32%) locuitori ai Uniunii Europene nu putea face faţă în anul 2019 unor cheltuielii financiare neașteptate, precum costul unei intervenţii chirurgicale, tratarea unei boli grave sau a situațiilor medicale apărute în urma unui accident, potrivit unor date publicate de Eurostat.

În rândul statelor membre UE, ponderea pacienților care nu pot face faţă unor cheltuieli financiare neașteptate când se confruntă cu situații medicale este cea mai mare în Croația (52%), urmată de Letonia (50%), Grecia şi Cipru (ambele cu 48%), Lituania (47%) şi România (44%).

De asemenea, conform Institutului Naţional de Statistică, în anul 2018 jumătate de milion de români a renunţat la a mai obţine îngrijire medicală , din cauza faptului că nu-şi mai permit un astfel de ”lux”. Decenii de acces limitat la îngrijire medicală de calitate au dus în prezent la o situaţie generală de sănătate foarte deficitară: un locuitor al României din cinci are o problemă cronică de sănătate sau o invaliditate.

În acest context, o alternativă pe care oamenii se pot baza în situații medicale neprevăzute este să aibă o asigurare privată de sănătate, care oferă sprijin financiar pentru spitalizare și intervenții chirurgicale în caz de îmbolnăvire sau de accident.
Cinci motive pentru care trebuie să ai o asigurare de sănătate
O asigurare bună de sănătate oferă oamenilor protecție și sprijin financiar când apar probleme de sănătate. Cu o astfel de asigurare, pot beneficia de tratamentul de care au nevoie, în spitalele publice sau private unde vor să se trateze, fără să destabilizeze bugetul familiei. Iată cinci motive pentru care e utilă o asigurare de sănătate.

Citește și
FOTO: Ce au făcut rușii în Bulgaria. „Dar să vedeți ce este în zona litoralului. Acolo se vorbește mai mult rusă decât bulgară”

Tratament fără grija banilor

Asigurarea de sănătate acoperă cheltuielile medicale care pot să apară odată cu problemele medicale. Mai exact, sunt acoperite costuri precum cele de spitalizare, proceduri și investigații medicale, tratament, asistență medicală, precum și servicii necesare în cazul unei operații. Practic, oamenii se pot concentra pe ce este mai important, pe recuperarea lor medicală, fără să mai aibă grija banilor pentru tratament.

Servicii medicale la alegerea ta

Cu o asigurarea de sănătate de la NN, pacienții pot alege unde vor să primească îngrijiri medicale, dar şi ce medic să îi trateze. Asigurarea acoperă cheltuieli atât în clinici și spitale private din România și chiar din străinătate, cât și în spitale de stat.

Plăți directe

Toate cheltuielile de tratament sunt plătite direct de asigurare atunci când tratamentul are loc în spitalele și clinicile private partenere NN, fără să fie nevoie de vreo plată în avans și recuperarea ulterioară a cheltuielilor de la compania de asigurare. Iar pentru tratamentul la alte unități medicale decât cele din rețeaua NN, clienții primesc o sumă fixă de bani pe care o pot folosi oricum au nevoie.

Internare împreună cu cei mici

O asigurare de sănătate oferă liniștea că unul dintre părinți se poate interna în spital cu copilul, iar cheltuielile sunt acoperite, așa încât să se concentreze pe ceea ce contează – însănătoșirea cât mai grabnică.

Prevenția, cea mai bună formă de protecţie

În funcție de nivelul de prevenție ales, asigurarea de sănătate poate să includă la pachet și analize medicale și un număr de consultații pe care mulți le evită tocmai din cauza costului.

Asigurare de Sănătate cu numai 5 lei pe zi

 

Una dintre companiile din România ce oferă o asigurare bună și accesibilă de sănătate este NN. Asigurarea costă, în medie, numai 5 lei pe zi și acoperă cheltuieli medicale de până la 100.000 de lei pe an.

Asigurarea de sănătate NN se diferențiază prin acoperirea extinsă în cazul în care apar probleme medicale și prin rețeaua de peste peste 275 de centre medicale private (40 de spitale private de chirurgie avansată, centre de referință și clinici cu spitalizare de zi, atât în România, cât și în Ungaria și peste 235 centre medicale private),unde clienții pot alege să se trateze. Asigurarea poate fi încheiată oricând de la vârsta de 3 luni și până la 60 de ani, iar clienții pot asigura doar un membru al familiei, cum ar fi copilul, sau pot alege asigurare pentru ei și întreaga familie cu un singur contract.

E important și că la asigurarea de sănătate NN există o singură etapă de evaluare a sănătății, la încheierea contractului. Asigurarea e valabilă toată viaţa, fără reevaluarea stării de sănătate pe parcurs și fără costuri în plus atunci când este folosită asigurarea. Pentru a calcula prima de asigurare potrivită familiei voastre, în funcție de nevoi, NN vă pune la dispoziție un ”calculator de sănătate” ce poate fi accesat AICI.

Lansată în urmă cu 5 ani, de Ziua Mondială a Sănătății, Asigurarea de Sănătate NN ajută astăzi peste 27.000 de români să aibă grijă de sănătatea lor. În 2020, aproximativ 35% din totalul clienților noi NN au ales asigurarea de sănătate pentru ei și familia lor şi tendinţa continuă şi în acest an. De asemenea, 18% din asigurările de sănătate cumpărate au fost pentru copii, un avantaj important pe care îl oferă părinților fiind faptul că se pot interna alături de cei mici fără costuri suplimentare.

Asigurarea de sănătate NN se diferențiază prin faptul că este un produs modular, oferind clienților posibilitatea să aleagă beneficiile și nivelul de protecție care li se potrivește, prin asigurarea de bază, beneficiul opțional de prevenție, precum și asigurările suplimentare care pot fi adăugate.

Motivele pentru care românii achiziționează asigurări de sănătate NN

 

În total, NN a fost alături de clienți și a plătit beneficii de asigurare de 14 milioane de lei din 2016 până în prezent.
De la lansare, cei mai mulți clienți au beneficiat de Asigurarea lor de Sănătate NN într-un moment fericit, precum nașterea unui copil. Alte motive frecvente au fost probleme de sănătate specifice femeilor, corectarea deviației de sept, fracturi sau intervenții chirurgicale pentru apendicită sau colecist, cu cheltuieli medicale acoperite care au variat între 3.500 și 8.500 de lei, în funcție de caz.

În ceea ce priveşte spitalizările pentru care a fost folosită asigurarea, principalele cauze au fost enterovirozele și afecțiunile respiratorii, în special la copii, cu o valoare medie de 4.000 de lei pentru cheltuielile necesare. NN a fost alături de clienți și în acest context atipic din 2020, care a pus sănătatea tuturor la încercare.

Astfel, în mod excepțional, compania a plătit în medie 4.000 de lei clienților care au avut până acum nevoie de spitalizare pentru afecțiuni generate de coronavirus.

De asemenea, un motiv în plus pentru a achiziționa Asigurarea de Sănătate NN este că, dacă alegi să atașezi contractului tău Beneficiul opțional Prevenție, ai acces la servicii medicale de prevenție în clinicile partenere NN. Acest lucru înseamnă că, în funcție de nivelul de prevenție ales, beneficiezi în fiecare an de un set de analize medicale și de un număr de consultații incluse în asigurare.

Asigurările NN pot fi cumpărate printr-un proces digital, în baza unei discuţii online cu unul dintre cei 1.500 de consultanți financiari din toată țara.

Articol susținut de NN.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
Cum înfrunți situațiile medicale grave. Asigurarea ce oferă până la 500.000 lei pentru cancer, arsuri grave sau transplant
Cum înfrunți situațiile medicale grave. Asigurarea ce oferă până la 500.000 lei pentru cancer, arsuri grave sau transplant

Nimeni nu vrea să se gândească la ce e mai rău când vine vorba de sănătate, dar dacă apare o problemă medicală, cel mai important este să ne tratăm fără să avem grija banilor.

Recomandări
MAE confirmă cetăţenia română a tinerelor decedate după ce au fost luate de ape în Italia. Noi informații despre acest caz
MAE confirmă cetăţenia română a tinerelor decedate după ce au fost luate de ape în Italia. Noi informații despre acest caz

Ministerul de Externe a confirmat că tinerele găsite decedate după ce au fost luate de apele fluviului Natisone, în regiunea Friuli Venezia Giulia din Italia, erau românce.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa”, partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Războiul din Gaza s-ar putea încheia. SUA se aşteaptă ca Israelul să accepte planul de pace, dacă Hamas îl aprobă
Războiul din Gaza s-ar putea încheia. SUA se aşteaptă ca Israelul să accepte planul de pace, dacă Hamas îl aprobă

Statele Unite au afirmat la sfârşitul săptămânii că se aşteaptă ca Israelul să accepte planul de pace pentru Fâşia Gaza, ale cărui etape au fost detaliate de preşedintele american Joe Biden, dacă Hamas va face acest lucru.